111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2016 » Червень » 1 » «Свято відкриття табору»
12:32
«Свято відкриття табору»

Day Two in the Language Camp “Champions” was held under the title “Opening Ceremony”. It was a real holiday with songs, dances, poems and, of course, interesting contests.

Другий день в мовному таборі «Чемпіони» пройшов під назвою «Свято відкриття табору». Мета цього заходу – дати хороший старт довгоочікуваним літнім канікулам і створити мотивацію для подальшого удосконалення навичок оволодіння англійською мовою.

В святково прибраній класній кімнаті зібралися учні табору та гості – директор школи Залізна Т.І. та завуч школи Орещук О.В. Вони привітали учнів з відкриттям мовної літньої школи і побажали гарного відпочинку і приємного навчання.

Учні об’єдналися в дві команди: «Night Stars” i “The Black Panthers”. І заняття розпочалося. Воно пройшло у формі захоплюючого змагання “The Club of Merry and Quick-witted”.  Перемогла дружба, і всі діти отримали солодкі призи.

Але на цьому сюрпризи для учнів не закінчилися. Вони також зустрілися з психологом школи Михайленко О.В., яка провели з ними цікаве заняття під назвою «Я унікальний, тому що…».

День пройшов змістовно та захоплююче. І діти з нетерпінням чекають зустрічі зі своїми вчителями англійської мови Глобіною О.І. та Притом М.П.

Категорія: Англомовний табір "Допитливі" | Переглядів: 505 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar