111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2019 » Квітень » 22 » Заходи до Всесвітнього дня охорони праці
08:44
Заходи до Всесвітнього дня охорони праці

17 квітня 2019 року завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Черкаській області Сергій Доденко взяв участь у проведенні відкритих уроків для учнів 10 класів на тему«28 квітня - Всесвітній день охорони праці».

Фахівець ознайомив учнів із Зверненням Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2019 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, роботодавців, профспілок, засобів масової інформації, керівників і працівників підприємств, установ та організацій, та довів до відома присутніх , що цьогоріч гасло Всесвітнього дня безпеки та гігієни праці – «Безпечне та здорове майбутнє праці».

Сергій Доденко розповів учням історію створення Державної служби з питань праці,основні завдання Управління Держпраці у Черкаській області і приорітетні напрямки роботи Державної служби з питань праці та Управління Держпраці у Черкаській області.

Особливо детально були роз’яснені причини виникнення нещасних випадків та професійних захворювань на виробництві та їх запобігання запобігання.

Завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Черкаській області відзначив, що основними причинами нещасних випадків є порушення трудової і виробничої дисципліни. Смертельні випадки, як правило, трапляються через організаційні причини: невиконання вимог інструкцій з охорони праці, порушення трудової та виробничої дисципліни. Рідше постраждалі отримують смертельні травми з технічних причин - в основному через незадовільний технічний стан об’єктів або засобів виробництва.

Як приклад, були наведені результати спеціальних розслідування нещасних випадків, що сталися на підприємствах м.Ватутіне.

Розглянуто обставини та причини настання нещасних випадків на підприємствах, заходи щодо усунення вказаних причин.

Учні задали ряд запитань, на які отримали кваліфіковані відповіді.

Переглядів: 506 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar