111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2016 » Грудень » 12 » Всеукраїнський тиждень англійської мови
08:53
Всеукраїнський тиждень англійської мови

з 12 грудня по 16 грудня 2016 року

Міністерство освіти і науки України спільно з Британською Радою в Україні та громадською ініціативою «GoGlobal» у рамках заходів, присвячених Року англійської мови в Україні,  з 12 по 18 грудня ініціювало проведення Всеукраїнського «Тижня англійської мови».  Цей захід присвячено офіційному закриттю Року англійської мови в Україні та спрямовано на популяризацію вивчення англійської мови.

Виконуючи це розпорядження  в нашій школі вчителями англійської мови  був розроблений та затверджений план заходів, спрямованих на активізацію вивчення  мови.

Ці заходи включають відкриті уроки,  заняття в розмовних клубах, театральні постановки, перегляд фільмів та учнівські ілюстрації по їх змісту, заочні подорожі по англомовних країнах,  презентації учнів, конкурси, змагання,  вікторини та квести.

14 грудня у нашій школі, як і в інших загальноосвітніх школах міста, будуть проведені відкриті уроки, присвячені пам’яті видатного поета та драматурга Англії Вільяма Шекспіра. Цікаві навчальні та методичні матеріали були надані Британською Радою в Україні.

Шановні учні ! Ми вас чекаємо на всіх наших заходах. Приходьте, будьте активними їх учасниками і вдосконалюйте свої знання з англійської мови.

Шановні батьки!  Заходьте на сайт нашої школи і знайомтеся з шкільними новинами  щодо проведення Тижня англійської мови. Дізнавайтеся про цікаве шкільне життя ваших дітей.

 

Категорія: 2016 - рік англійської мови в Україні | Переглядів: 349 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar