111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2016 » Грудень » 6 » Виховуємо справжніх патріотів
08:41
Виховуємо справжніх патріотів

Виховуємо справжніх патріотів

За традицією напередодні дня народження генерала Миколи Федоровича Ватутіна проводяться екскурсії для учнів нашої школи до шкільного історичного музею М.Ф.Ватутіна.

Ось і 2 грудня 2016 року учні 10 класу (класний керівник О.І.Глобіна) відвідали  цей музей. Заступник з навчально-виховної роботи Людмила Валентинівна Шарова та педагог-організатор Олена Олександрівна Гончарук  провели надзвичайно цікаву та інформативну екскурсію по музею.  Учні відновили в пам’яті головні події, пов’язані з життєвим шляхом генерала М.Ф.Ватутіна, під керівництвом якого війська 1-го Українського фронту при взаємодії з 2-м Українським фронтом на чолі з Конєвим в січні-лютому 1944 року в ході Корсунь – Шевченківської операції оточили чимале угрупування Вермахту та ліквідувало його.

Відважно воювали воїни 2-ої світової  війни, а їхнім внукам випало на долю захищати незалежність  своєї рідної неньки України в лавах АТО.  В цьому році музей школи поповнився стендом «Війна з назвою АТО…». Пильно вдивляючись в фотографії воїнів, уважно слухали учні розповідь про жителів міста, батьків учнів нашої школи, які боронили, а дехто й зараз боронить  зі зброєю в руках,  нашу свободу, захищає  наш спокій. А потім учні мали змогу побачити експонати, які привезли до музею волонтери міста з зони АТО. Це пічка-буржуйка,  біля якої грілися наші воїни на передовій, денні сухі пайки, які отримують наші захисники, прапор України з автографами воїнів, які вдячні за дитячі малюнки учнів нашої школи, осколки  від «градів»…

Це  - війна… А воїни – охоронці нашого мирного життя. Ми захоплюємось їхньою мужністю, сміливістю і відвагою. Ми дякуємо їм, і   віримо, що скоро закінчиться війна й наші герої повернуться додому. 

         Виходячи з музею,  ми всі благали «Залишайтеся живими і щасливо повертайтеся  до своїх домівок».

Переглядів: 395 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar