111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2015 » Листопад » 24 » Виховна година
16:28
Виховна година

 "Геть паління! Ми - здорове покоління!"

«Куріння – це звичка, огидна для зору,

нестерпна для нюху, шкідлива для мозку,

небезпечна для легенів»

                                                                               Якоб І., король Великобританії


Найголовніше завдання вчителя – це формування в школярів здорового способу життя;  розширити знання дітей про шкідливість паління; вчити дітей відповідати за свої вчинки і володіти собою; виховувати силу волі, зневагу до тютюнопаління.

На захід завітали вчителі та учні школи. Кожна дитина мала змогу проявити свої здібності, знання з даної теми, а також, відчути себе у ролі доповідача та ведучого, актора, художника. Об’єднавшись у групи «історики», «експерти», «медики»,  учні 8-А класу підготували  презентації, провели конкурс малюнків «Я – проти паління!», провели анкетування серед однолітків «Ми – проти паління!»,

Під час  виховної години    діти  розповідали  зібрану інформацію, переконуючи присутніх  що куріння  - епідемія  людства, яка не припиняється, що у житті все залежить від вас, кожен з нас у змозі бути хазяїном свого життя і має право на свободу вибору – палити чи не палити.  Ваше життя у ваших руках.

Розглядали різні ситуації «паління тютюну, чи здоровий спосіб життя».  Декламували вірші. Підготували театралізоване дійство «Палити чи не палити?» 

Від свята діти отримали позитивні емоції.

Переглядів: 466 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar