111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2017 » Грудень » 8 » Відбувся Тиждень початкових класів
09:16
Відбувся Тиждень початкових класів

У Ватутінській загальноосвітній школі І-ІІІ ст.№2 ім. М. Ф. Ватутіна стало вже доброю традицією проводити предметні тижні. Ось і для учнів початкової школи вже не перший рік вчителі організували Тиждень початкових класів, який проходив з 04 по 08 грудня. Початкові класи школи №2 налічують найбільше учнів по місту 275. цей період кабінети початківців були схожі на вулики, де плідно та згуртовано працювали вчителі та учні. Робота під час проведення Тижня була спланована так, що заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей.

Девіз тижня «Знаю, вмію, розумію». У рамках Тижня початкових класів було проведено ряд заходів. З першого дня молодші школярі занурилися в круговерть подій. Розпочався Тиждень змістовною лінійкою, на якій ознайомилися з планом роботи на тиждень.

Понеділок проходив під гаслом «Мандрівками порами року». У цей день вчителі Компанієць Т.В., Глущенко Л.М., проводили конкурс малюнків, підготували безліч загадок, віршів, прислів’їв та приказок про пори року.

У вівторок всі заходи проходили під девізом «Ростемо здоровими». Вчителі Литвіцька О.І., Черноус А.Ю., підготували захоплюючі конкурси «Спорт у моєму житті». Родзинкою цього дня стало проведення змагань на «Найкращу фізкультхвилинку», учасниками якого стали учні 1-4 класів.

Середа розпочалася з проведення вікторини «Все про Україну», в ході якої учні продемонстрували високий рівень знань . Вчителі Городнічук О.Д., Дрожчана Т.В., організували колективну роботу на тему: «З Україною в серці». Не менш цікавим та захоплюючим став флешмоб «Весело танцюємо, Україну любимо».

Четвертий день - « День кольоротерапії». Вчителі Клопотенко Н.Г., Щаповал В.М., Дрючило О.О., підготували та провели гру – «Знайди мене за кольором веселки» для учнів 1-4 класів. Учні із задоволенням взяли участь у всіх конкурсних іграх, які проходили в цей день. Протягом дня було проведено творчу гру «Найбільше кольорів у класі».

П’ятий день був присвячений року Японії в Україні. Інформативною та змістовною стала газета на тему: «Особливості культури Японії», над випуском якої працювала вихователь ГПД Федорчук М.О.. Родзинкою дня став конкурс малюнків «Японія в моїй уяві».

За підсумками Тижня переможці та активні учасники конкурсів і тематичних виставок були нагороджені грамотами та подяками.

Учителі початкових класів ще раз довели, що вони є справжніми фахівцями своєї справи, а учні школи – талановиті, розумні, активні і допитливі. А гаслом до кожного уроку стали слова В.О.Сухомлинського: «Щоб дитина була палко зацікавлена у навчанні, їй необхідне багате, різноманітне, приваблююче інтелектуальне життя».

Тиждень початкових класів став яскравою сторінкою шкільної родини. У нашій школі розпочато набір майбутніх першокласників, вчителі – початківці Клопотенко Н.Г., Шаповал В.М., Дрючило О.О. з відкритими обіймами чекають своїх нових школяриків.

Ми, вчителі, прагнемо зробити нашу школу острівцем людяності і гуманізму, творчості й постійного пошуку. А допоможуть у цьому наші вихованці та їхні батьки.

 

Дрючило О.О.

вчитель початкових класів, майбутній вчитель першокласників

Переглядів: 402 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar