111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2016 » Березень » 21 » Відбувся семінар - практикум для вчителів трудового навчання та технології
10:52
Відбувся семінар - практикум для вчителів трудового навчання та технології

Намистинки, мов іскринки,

Заблищали у господі,

Забриніли, задзвеніли,

Отже, бісер знову в моді!

18.03.2016 у Ватутінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 ім. М.Ф. Ватутіна  відбувся семінар - практикум для вчителів трудового навчання та технології  міських шкіл на тему: «Результативний урок: завдання, форми, методи, прийоми роботи», який організувала та провела вчитель вищої категорії «Старший вчитель»  Успаленко О.О..  На семінар були запрошені завідувач методичним кабінетом відділу освіти Жовновата Н.Я. та методист методичного кабінету Ледок Л.В.

         Вчителі переглянули заняття з варіативного модуля  «Технологія виготовлення виробів із бісеру на дротяній основі» на  тему  «Види бісерного рукоділля, виробів, плетених із бісеру.  Паралельне низання.»   5 клас.

    Під  час заняття  діти  отримали  знання  про  історію виникнення бісеру та бісероплетіння, ознайомилися з основними матеріалами  та інструментами для бісероплетіння, правилами безпечної праці та санітарно-гігієнічними вимогами під час засвоєння технології бісерного плетіння , ознайомилися з прийомами  нанизування на дротяну основу, з методами застосування бісеру  у народних ремеслах, самі виготовили елементи виробу у техніці паралельного низання.

    Урок проходив у постійному діалозі з учнями.  Вчитель Успаленко О.О.  застосовувала  різні форми, методи, прийоми  роботи: презентації, індивідуальна, групова та парна робота,  випереджальні завдання,  «метод незакінчені речення»,  «Метод мікрофона» , Медичні поради,  метод «Ділова гра», «міні – конспект», дозволила активізувати діяльність учнів і залучити до роботи кожного.

Переглядів: 406 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar