111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2018 » Січень » 30 » Відбувся міський семінар вчителів зарубіжної літератури
16:04
Відбувся міський семінар вчителів зарубіжної літератури

29 січня 2018 року у Ватутінській ЗОШ №2 відбувся міський семінар вчителів зарубіжної літератури на тему: «Втілення в образах новели О. Генрі. «Останній листок» найкращих людських якостей: любові до ближнього та готовності до самопожертви». Семінар провела вчитель вищої категорії Баранова Тетяна Олександрівна.

На уроці були присутні: завідувач методичного кабінету відділу освіти Жовновата Наталія Яківна, вчителі школи та міста. Даний семінар поглибив знання учнів 7-а класу із творчості американського письменника О. Генрі. Протягом усього уроку вчитель виховувала високі моральні якості в учнів, оптимістичне сприйняття життєвих негараздів та уміння боротися з ними.

Для досягнення мети уроку були використанні такі методи:

Індивідуальні завдання, інтерактивна вправа «мікрофон», театралізація, технологія «Обери позицію», перегляд відеопрезентації, словникова робота  та за допомогою вправи «рефлексія почуттів» учні висловили свої враження та думки щодо новели.

Урок мав велике пізнавальне та виховне значення, сприяв вихованню високих моральних якостей та усвідомленню ролі мистецтва в житті людини.

 

 

 

 

Переглядів: 484 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar