111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2018 » Березень » 3 » Відбувся інтегрований урок з української літератури та психології
11:40
Відбувся інтегрований урок з української літератури та психології

22 лютого 2018 року у Ватутінській загальноосвітній школі №2 ім.М.Ф.Ватутіна відбувся інтегрований урок з української літератури та психології у 6-Б класі на тему: «Емма Андієвська. «Казка про яян». Порушення питань моралі, дружби, сили слова. Секрети дружби».

Урок підготували та провели: вчитель української літератури Скасків Світлана Вагіфівна та психолог школи Михайленко Оксана Василівна.

На уроці учні висловлювали власні думки, доводили свої твердження щодо вчинків головних героїв казки; виступали із випереджувальними завданнями, малювали малюнки, емблеми та брали участь у різноманітних тренінгах. Вчителями було використано різноманітні прийоми та методи - «Мікрофон», «Світлофор», «Карусель». Усі отримали масу задоволення та попросили побільше таких уроків.

На уроці були присутні завідувач методичним кабінетом Жовновата Наталія Яківна та практичний психолог методичного кабінету відділу освіти Перепада Ольга Михайлівна, які подякували за змістовний та повчальний урок, побажали успіхів.

 

 

Переглядів: 589 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar