111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2018 » Лютий » 23 » Відбулося практичне заняття для вчителів початкових класів школи та міста
10:19
Відбулося практичне заняття для вчителів початкових класів школи та міста

З вересня 2018 року всі першокласники країни навчатимуться за новим Державним стандартом загальної початкової освіти. Це важливий етап реформування загальної середньої освіти.

08.02.2018 у приміщенні ЗОШ №2 вчителем початкових класів Дрючило Оленою Олександрівною було проведено практичне заняття з метою ознайомлення вчителів початкових класів школи та міста з методами та способами реалізації проекту «Ранкові зустрічі» на прикладі теми шістнадцятого навчального тижня «Свята», де заплановано поглибити знання учнів про різні свята та традиції свого народу. На занятті була присутня завідувач методичного кабінету відділу освіти Жовновата Н.Я.

Олена Олександрівна зазначила, що у новому навчальному році кожен робочий день для першокласників у школі розпочинатиметься ранковою зустріччю, що триватиме 20-25 хвилин. Діти ділитимуться своїми радощами та турботами, ближче знайомитимуться, вчитимуться спілкуватися, спільно плануватимуть свій день, обиратимуть помічника вчителя на день. Знання з різних предметів поєднуватимуться в інтегровані теми тижня та дня.

Практичною частиною заняття було виготовлення присутніми лепбуку на папки. Всі учасники заходу отримали багато корисної інформації, поділилися своїми враженнями та подякували Олені Олександрівні за підготовку.

Переглядів: 499 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar