111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2016 » Грудень » 16 » Третій день Всеукраїнського тижня англійської мови
09:24
Третій день Всеукраїнського тижня англійської мови

14 грудня  2016 року

Третій день Всеукраїнського тижня англійської мови

Всі заходи цього дня були присвячені пам’яті видатного поета та драматурга Вільяма Шекспіра.

В вестибюлі школи діяла виставка творів цього геніального письменника. Учні мали змогу переглянути постери про життєвий та творчий шлях Вільяма Шекспіра, які виготовили учні 8-го  та 9-го  класів. Кращою роботою було визнано постер William Shakespeare. Sonnets  учнів 9-Б класу Кутової Євгенії та Мерви Дар’ї. Їхня робота привертала увагу кожного, адже була яскраво оформлена, містила багато цікавого інформативного матеріалу.

Учні 5-х та 7-х класів мали змогу на уроках познайомитися з основними подіями в житті та творчості цього геніального письменника, переглянувши відеофільм про його життя та насолодившись мультфільмом «Ромео і Джульєтта»Цей мультфільм справив яскраве враження на дітей, і дехто з них навіть захотів розіграти сценки з цієї п’єси.

А з учнями 11-го  класу було проведено відкритий урок «Сторінками життя великого сина англійського народу Вільяма Шекспіра». На уроці були використані цікаві  методичні матеріали, надані Британською Радою в Україні. Учні чудово справилися з запитаннями вікторини, показали хороші знання цитат з творів В.Шекспіра, продекламували деякі з них, даючи їм своє трактування.

Одностайна думка учнів: «Цікаві незабутні уроки!»

Категорія: 2016 - рік англійської мови в Україні | Переглядів: 348 | Додав: Admin | Теги: Weekofenglish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar