111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2017 » Лютий » 20 » Тиждень англійської мови
16:49
Тиждень англійської мови
Тиждень англійської мови
 
Девіз тижня:
“Small steps, big results.
It is all about us!”
 
Підвищення освітнього рівня і якості володіння англійською мовою, розвиток творчої активності учнів, активізація всіх форм позакласної роботи, підвищення інтересу до мови, розвиток загального кругозору, підвищення культурного рівня – мета проведення тижня англійської мови у школі. Кожного року тиждень іноземної мови показує, що інтерес до вивчення англійської мови учнями нашої школи не знижується. Всі класи із задоволенням беруть участь у заходах. Предметний тиждень має велике загальноосвітнє,виховне та розвиваюче значення. Він не тільки поглиблює й розширює культурологічний кругозір школярів, але й сприяє розвитку їхньої творчої активності, естетичних смаків і, як наслідок ,підвищує мотивацію до вивчення мови і культури іншої країни.
Тиждень англійської мови в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 ім.М.Ф.Ватутіна проходив з 13 по 17 лютого 2017 року. Програма тижня була насиченою і різноманітною. Головним принципом проведення тижня було залучення учнів усіх класів і паралелей, незалежно від рівня знань іноземної мови, пропонуючи їм посильні завдання.
Розпочався тиждень з 5-хвилинки «Чому важливо вчити англійську мову?» під час якої учні 10 класу розповіли про роль іноземної мови у світі та її значення для сучасної людини. Вчитель англійської мови Глобіна О.І. ознайомила учнів з планом проведення тижня.
Протягом тижня вчителі англійської мови організували виставку вітальних листівок до Дня Святого Валентина. Вчителька Глобіна О.І. провела нестандартний відкритий урок в 10 класі “All We Need Is Love”. В 5 – 7 класах були проведені цікаві уроки на тему «Англійська – це цікаво і весело!», на яких учні дивилися мультики, співали пісні, декламували вірші, розгадували ребуси і загадки. В 7-мих класах був проведений конкурс «Найкмітливіший учень класу». Переможцями стали Мосідрай Крістіна (7-А клас) та Чуй Анастасія і Микитюк Аліна (7-Б клас).
Учнями 9 – 11 класів були випущені стіннівки на тему «Ми бажаємо вам…».Стіннівки були представлені в фойє школи для перегляду учнями та батьками школи. Завершився тиждень Днем англійської пісні. Діти познайомилися з історією народних, дитячих та популярних сучасних пісень, слухали їх та співали.
Предметний тиждень англійської мови проведений на достатньому методичному рівні, успішно, результативно, був задіяний творчий потенціал як учнів, так і вчителів. Залучаючи учнів до творчої роботи, вчителі іноземної мови забезпечили їх цікавим матеріалом країнознавчого та ігрового характеру. Вибір мовного матеріалу для кожного заходу визначався можливостями учнів, завдання розподілялися за ступенем складності. Всім дітям була надана можливість розділити радість успіху, самим брати участь у заходах, або підтримувати своїх однокласників
Незабутні миттєвості Тижня англійської мови
 
Категорія: 2016 - рік англійської мови в Україні | Переглядів: 456 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar