111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2021 » Грудень » 2 » Стоп насильство!
15:23
Стоп насильство!

В рамках Всеукраїнської акції ,,16 днів проти насильства у Ватутінському ліцеї №2 були проведені різноманітні заходи з метою попередження насильства в сім’ї, формування в учнівської молоді правових знань, профілактики попередження жорстокого поводження з дітьми та організації надання невідкладної допомоги сім’ям та дітям, які потерпіли від насильства, протидії торгівлею людьми та мотивації толерантного ставлення до людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом: ,,Дім (не) безпеки» (10б), «Стоп насильство” (2б, 5а, 5б, 6а), «Здолаймо булінг разом з героями казок» (4в). Проблема домашнього насильства не просто десь собі існує, а може стосуватися кожного з нас. Через наших знайомих, друзів, сусідів або навіть чужих людей, з якими ми можемо поділитись важливою інформацією про те, як протидіяти насильству або куди звернутися по допомогу.

Важливо зазначити, що в Україні діє Закон «Про запобігання та протидію домашньому насильству», і з початку 2019 року домашнє насильство в нашій країні є злочином. Крім того, Закон передбачає низку послуг та сервісів, які може отримати людина, що зазнала домашнього насильства, та гарантує невідворотність покарання для її кривдника.

Наші учні та педагоги активно долучилися до обговорення теми насильства на уроках та виховних бесідах, висловлювали своє бачення цієї проблеми та підтримали флешмоб #Не_мовчатиму .

Наголошуємо, що у випадку, коли Ви, чи Ваші знайомі зазнали домашнього насильства, про такі факти необхідно негайно повідомити поліцію за номером 102, або зателефонувати на гарячу лінію з протидії домашньому насильства -116-123.

Переглядів: 119 | Додав: 123irina1991 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar