111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2016 » Грудень » 13 » Стартував Всеукраїнського тиждень англійської мови
08:55
Стартував Всеукраїнського тиждень англійської мови

12 грудня 2016 року

Стартував Всеукраїнського тиждень англійської мови в загальноосвітній школі №2.

Метою проведення такого заходу є удосконалення знань, вмінь та навичок, отриманих на уроках англійської мови; розвиток навичок  працювати в парах, малих та великих групах; розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування до людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається; а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

У понеділок учні 5-11 класів стали слухачами усного журналу на тему «Чому важливо вивчати англійську мову».  Виступаючі говорили про важливість вивчення англійської мови, а потім всі читали та обговорювали вислови відомих людей та відомі поговірки про роль англійської мови в житті кожної людини. Після цього  переглянули і обговорили відео «Why Studying English is Like Swimming (And What We Can Learn from This)» https://www.tofluency.com/tools

Учні 5 класів провели цікавий урок-гру на тему «Мій вільний час», переконавшись, що вчитися можна граючись, якщо є велике бажання. До того ж це дуже весело, адже рядом вірні друзі.

А учні 7 класу випробували свої сили та перевірили знання в рольовій грі  «В кабінеті шкільної медсестри». Яскраво, цікаво, захоплююче.

Так, девізом нашого тижня стали слова “Take a risk, make a mistake, learn something new” «Ризикни,  не бійся допустити помилку, вивчи щось нове»

Категорія: 2016 - рік англійської мови в Україні | Переглядів: 422 | Додав: Admin | Теги: Weekofenglish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar