111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2018 » Травень » 22 » Прощання з Букварем у 1-Б класі
12:29
Прощання з Букварем у 1-Б класі

"Прощай, Букварику!"

21 травня у 1-Б класі відбулося свято «Прощання з Букварем», на якому були присутні гості - заступник директора з виховної роботи Шарова Людмила Валентинівна, педагог-організатор – Гончарук Олена Олександрівна та батьки. На святі діти показали свої знання та уміння за пройдений навчальний рік – декламували вірші, співали пісні, показували театралізовану казку та відгадували загадки.

Також учні підготували лялькову виставу для гостей, у якій прощалися з Букварем, знайомилися з новими та цікавими підручниками, змагалися з Буряком і вітали мужніх Барвінка та Ромашку.

Цікавою була презентація квітів до Квіткової абетки, де діти мали змогу познайомити всіх присутніх з видами квітів, перша літера яких розпочинається на кожну букву алфавіту. Також було гарне та змістовне оформлення класу різними декораціями.

По закінченні свята заступник директора з виховної роботи – Шарова Людмила Валентинівна привітала всіх зі святом та побажала учням гарних літніх канікул та нових досягнень у навчанні в новому навчальному році

 

Переглядів: 329 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar