111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2020 » Грудень » 15 » Проект "Звичайні дроби та режим дня"
11:56
Проект "Звичайні дроби та режим дня"

В листопаді учні 6-В класу працювали над проектом: «Звичайні дроби та режим дня». Учні підрахували: яку частину доби займає виконання домашніх робіт, приймання їжі, спілкування з друзями та відпочинок.

11 грудня були підведені підсумки виконаної роботи, бо мета нашого уроку  була не тільки узагальнити наші знання про знаходження дробу від числа, а й отримати уявлення про здоровий спосіб життя. 

 

Цікаві факти

Знаходження  дробу  від  числа  та  здоров'я  людини

Одного разу Сократа запитали: «Що є для людини найбільш цінним і важливим у житті - багатство чи слава?» Великий мудрець відповів: «Здоровий жебрак щасливіший хворого короля!». Отже, що мав на увазі мудрець, сказавши ці слова? (Відповіді учнів: «Краще бути здоровим, ніж багатим».)

Саме так! Кожному від народження дається найцінніший дар — життя. І найдорожче, що є в житті, — це здоров'я. Але, люди, особливо молодь, не вміють його берегти і вести здоровий спосіб життя.

Здоров'я - безцінне надбання не тільки кожної людини, але і всього суспільства, адже здорова людина живе повноцінним життям і приносить користь суспільству. Проблема збереження і зміцнення здоров'я населення країни завжди була актуальною.

Здоров'я людини залежить від цілого комплексу певних факторів. Яких? (Відповіді учнів: «Тютюнопаління, вживання алкоголю, неправильне харчування, комп'ютерна залежність, погана екологія, спадковість).       Вдумайтеся в цифри: 65% чоловіків і 25% жінок палять, 70% чоловіків і 47% жінок вживають алкоголь, 38% хлопчиків і 59% дівчаток не займаються спортом

Отже: «Я обираю здоровий спосіб життя!»

Категорія: Оголошення | Переглядів: 147 | Додав: iloran | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar