111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2016 » Листопад » 29 » Презентація книги «Шикувалися воїни світла»
15:11
Презентація книги «Шикувалися воїни світла»

І сьогодні український народ змушений вести боротьбу за свою незалежність, захищати право на існування української держави.

         Результатом спільної роботи Ліги старшокласників та педагогів Черкащини стала книга-проект « Шикувалися воїни світла. Оповідь про героїв», яка була представлена старшокласникам школи.

         В книзі розповідається про учасників АТО – учителів-воїнів Черкаської області, справжніх захисників Вітчизни,які своїм прикладом підтверджують слова національного гімну: «Душу й тіло ми положим за нашу свободу…».

          Оповідь охоплює  біографічні відомості про цих героїв, спогади про події в АТО, відгуки, тематичні поезії вчителів та учнів, родичів учасників АТО.

         За кожним іменем – доля, а ще куточок рідної землі, школа, яка довірила свєму вчителеві стояти на варті заради цієї землі, всієї України – вільної і неподільної.

         Серед воїнів-вчителів – випускник нашої школи, учитель історії Сергій Олександрович Воронюк, життєвим кредо якого є: «Зроби добро людині і забудь. Воно тобі сторицею віддасться».

         До заходу було оформлено тематичний куточок та книжкову виставку «Воїни світла».

У виконанні десятикласників Даші Черешнюк, Янчук Вікторії , Янчук Євгенії, Федорчук Олени, Хумузіді Каріни, Олійник Олени прозвучали вірші учнів з різних куточків Черкащини.

Присутні поспілкувались із гостем заходу – працівником школи Віктором Вікторовичем  Сміхотуром, який нещодавно повернувся із зони АТО.

 

                                       

Переглядів: 413 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar