111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2017 » Січень » 30 » Підсумки тижня психології
15:34
Підсумки тижня психології

З 23.01 по 27.01.2017 р. в нашій школі проходив Тиждень психології «Посміхайся життю!». Почався Тиждень з акції «Зарядись позитивом» та «Квітка побажань» під час якої учні та вчителі шукали   розклеєні по всій школі відривні смішні оголошення та добрі побажання на увесь тиждень.

Протягом тижня кожен учень міг залишити смайлик, намальовану усмішку на «Стіні усмішок». Найактивнішими учасниками були учні початкової школи та 5-х класів.

Парламентом школи був проведений фотоконкурс «Найкраща посмішка школи», результатом якого стала презентація «Подаруй свою усмішку!».

Серед учнів 1-4-х класів Психологічною службою були проведені години спілкування з елементами тренінгу «Добро в наших серцях», на яких молодші школярі в ігровій формі дізнавалися що таке добро, чи варто бути добрим, як доброта проявляється в стосунках з однолітками та дорослими.

Сподобалася батькам, вчителям, учням галерея малюнків «День, наповнений щастям», на якій молодші школярі та учні 5-Б класу поділилися щасливими миттєвостями власного життя.

Весело, емоційно пройшла акція «Залиш негатив – візьми позитив!», під час якої вчителі, учні «залишали» негативні думки, емоції в банці для крику, натомість отримували позитивні побажання.

Психолог школи Михайленко О.В. разом з класним керівником 10 кл. Глобіною О.І. провели виховну годину «Цінність життя!», епіграфом стали слова О. Уайльда: «Будь собою. Інші ролі вже зайняті». Вихованці обговорювали  підліткову аутоагресію та як зарадити цій проблемі. Учні побували психологами в грі «Проблема - вирішення», спробували знайти потрібні слова, які б підтримали людину в скрутній життєвій ситуації і, навпаки, зʼясували, які слова завдадуть лише шкоди. Висновки, які зробили десятикласники – не бути байдужими до близьких, бути собою, радіти життю, бо це єдине, що належить лише самій людині.

Завершився Тиждень психології грою з вчителями (на перервах) з використанням МАК «Генератор позитивних думок», під час якої педагог витягував  естетично оформлену картку з  позитивними афоризмами про життя.

https://vk.com/video-100147981_456239020

Переглядів: 1094 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar