111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2016 » Лютий » 16 » Підсумки тижня англійської мови
16:45
Підсумки тижня англійської мови

 “English is great!”

 Під такою назвою з 08.02 по 12.02 2016 року учителями англійської мови Глобіною О.І., Притом М.П., Костенко Д.П. та Пилєвіною Т.Ю. було проведено тиждень англійської мови в нашій школі. Метою проведення тижня було удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

Протягом тижня проводились такі заходи: уроки-театралізація «В світі казок», віртуальна подорож до Лондону,  виставка ілюстрацій до віршів, конкурси на кращого знавця мови, конкурс віршів, виставка стіннівок «Англомовні країни»  та постерів «Цікаво… Прочитай!», настільні ігри та рухливі ігри. Справжнім святом дитячої творчості стала експозиція дитячих валентинок до Дня Святого Валентина!

 Настрій свята, мовна атмосфера створювалася за допомогою музики та пісень англійською мовою,  кольоровим оформленням стіннівок, виставок, конкурсів, переглядом відеофільмів та проведенням презентацій – тобто кожен день Тижня був заповнений іноземною мовою. 

Категорія: 2016 - рік англійської мови в Україні | Переглядів: 429 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar