111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2015 » Лютий » 6 » Передача Прапора Доброчинності
10:06
Передача Прапора Доброчинності

6 лютого 2015 року  у стінах нашої школи відбулася історична подія для нашого міста – передача «Прапора Доброчинності» від учнівського самоврядування Золотоніської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Золотоніської міської ради Черкаської області. 
Цю добру традицію започаткували голова обласної державної адміністрації Юрій Олегович Ткаченко та голова обласної ради Валентина Михайлівна Коваленко, з побажанням передавати його від школи до школи за добрі справи. За три місяці свого існування Прапор побував у багатьох населених пунктах нашої області, а саме у: м.Черкаси, м.Золотоноша, Звенигородському, Корсунь-Шевченківському, Чигиринському районах.       
Чому ж «Прапор Доброчинності» прибув саме до нашого міста?    У зв’язку із військовими діями, що ведуться на сході країні, лідери учнівських самоврядувань нашого міста, учні, вихованці дошкільних навчальних закладів, батьки та педагоги активно долучаються до всіх волонтерських акцій, які наближають мир і підтримують вогник надії у солдатських серцях. Доброчинна діяльність в нашому місті постійно й незгасно продовжує свою ходу та надихає наших учнів на добрі справи.

Для гостей школи було організовано виставку дитячих малюнків та поробок на патріотичну тематику для бійців АТО.Після передачі Прапора Доброчинності для гостей було організовано екскурсію до шкільного музею ім. М.Ф. Ватутіна та куточка "Війна з назвою АТО".

Переглядів: 441 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar