111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2017 » Грудень » 21 » Новорічні свята
09:25
Новорічні свята

«Андріївські вечорниці» та «Свято Миколая»

З давніх-давен наша Україна славиться величними традиційними святами й обрядами. Кожен, хто не черствіє душею, хто сповнений любові до української спадщини, повертається до традицій свого народу.

День Андрія та День Миколая - свята, які завжди святкували наші батьки, діди, прадіди.

Ці дні є найцікавіші та найтаємничішими, коли відбуваються заклинання й угадування майбутнього. Вечорниці присвячені веселощам, іграм, музикам, обрядовим церемоніям і забавам. Невід’ємним компонентом свят є всіляке ворожіння, насамперед ворожіння про шлюб.

Діти та вчителі нашої школи також не залишились осторонь ціх дійств. «Андріївські вечорниці» та «Свято Миколая» потішли нас піснями, віршами, театралізованими сценками. Цікаві найрізноманітніші гадання об'єднали усіх присутніх.

Панувала незвичайна аура. Кожен прагнув докласти якомога більше зусиль, щоб вечорниці запалили маленький вогник у душі гостей та учасників.

Хочеться подякувати учням-учасникам і вчителям, які подарували справжнє свято. Адже, саме завдяки таким заходам, відроджуються українські традиції, звичаї, та міцніє зв’язок поколінь.

Заступник директора з виховної роботи Шарова Л.В.

Переглядів: 401 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar