111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2021 » Жовтень » 31 » Місячник шкільних бібліотек (I-II тижні)
10:15
Місячник шкільних бібліотек (I-II тижні)

 День відкритих дверей 

                    З метою розкриття потенційних можливостей шкільної бібліотеки, підняття її престижу, привернення уваги вчительської, учнівської та батьківської громадськості до проблем шкільної бібліотеки, популяризації книго читання з 01.10. по 31.10.2021 в закладі  проведено восьмий  місячник шкільних бібліотек, який проходив в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом «Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності».

I тиждень Місячника розпочався  «Днем відкритих дверей» , під час якого  відвідувачі бібліотеки відправилися у краєзнавчу подорож. Для учнів 2-х-4-х класів у шкільній бібліотеці бібліотекарем проводились ранкові зустрічі «Літературне мистецтво рідного краю».

          

Учні 10 Б класу - Корінна Анастасія, Хівренко Олександра, Круть Інна, під керівництвом бібліотекара,  розробили  сценарій «Посвяти в читачі»  і провели екскурсію  «Краєзнавство в шкільній бібліотеці» для  учнів 2 –х класів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

II тиждень розпочався з «Краєзнавчої подорожі» де учням 11 класу було продемонстровано  історичку мандрівку Шевченківськими шляхами.                          Учні, під час перегляду відео-презентації ознайомлювалися з новими для них  фактами. Під час бібліотечного уроку, діти навіть почали розробляти нові туристичні маршрути і після закінчення ліцею обіцяли обов’язково їх популяризувати, як туристична візитівка рідного краю.    

Категорія: Оголошення | Переглядів: 170 | Додав: iloran | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar