111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2021 » Березень » 2 » «Математичний калейдоскоп. Чарівні перетворення цифр»
09:55
«Математичний калейдоскоп. Чарівні перетворення цифр»

26 лютого 2021 року в 2-А класі (кл. керівник Городнічук О.Д.)  було проведено захід «Математичний калейдоскоп. Чарівні перетворення цифр».

        Коли крізь трубку калейдоскопа дивишся на сонце, то скельця в ньому виграють усіма барвами веселки. Обертаючи трубку, спостерігаєш, що з кожним новим рухом кольорові скельця  зливаються у візерунки неповторної краси. У  «Математичному калейдоскопі»  кольоровими скельцями були саме цифри, а прекрасними візерунками – числа, які вони позначають».  Протягом кількох хвилин діти поринули у чарівний світ чисел і цифр. Захід проходив під девізом: «Хочу числа додавати, дивосвіт конструювати!»

Метою заходу було навчити учнів помічати контури цифр у предметах довкілля, опанувати прийоми малювання та конструювання. Діти отримали можливість розвинути  у собі здібності художника-конструктора,  при цьому проявляючи власну творчу фантазію та уяву.   Так дві семірки утворили вазу, а з кількох вісімок  вийшли чудові пелюстки квітів. П’ятірки перетворилися на дерево з червоними яблучками.  Трійки запурхали метеликами. Ну а двійка,  то змійкою  в’ється у траві, то перетворилася на красивих лебедів на воді, то стала  чудо - птахами сидіти  на гіллі…   

Категорія: Оголошення | Переглядів: 149 | Додав: iloran | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar