111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2016 » Січень » 13 » Конкурс MM Publication
07:37
Конкурс MM Publication

Січень – лютий 2016.  Участь у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови для учнів та вчителів, організованому видавництвом MM Publication.

В творчому конкурсі «Моя Батьківщина: місце, де я живу/ місце, яке я люблю»  взяло участь 17 учнів середньої та старшої ланки. Вони написали твір на тему: “My Motherland: the place where I live / the place I love the most”. Всі учасники конкурсу отримали  Грамоти.

Глобіна О.І. , вчителька англійської мови,  стала учасником   конкурсу для викладачів англійської мови, відправивши три креативних завдання  на лінгвокраїнознавчу тематику «Ukrainian Culture Time”.

11 – 12 лютого 2016  Учні  школи взяли активну участь у заходах фестивалю «English Fest”, присвяченого року англійської мови, який було проведено на базі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.

Плахотнюк Вікторія, учениця 9-Б класу, представила свою роботу на фотовиставку «Shakespeare lives in photography”.

10 учнів  школи написали на конкурс есе на тему “The future of English Language in my life”. « Участь в конкурсах –  круто! Це збагачує словниковий запас та розвиває креативне мислення», загальна думка вісіх учасників конкурсів..

Категорія: 2016 - рік англійської мови в Україні | Переглядів: 507 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar