111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2016 » Грудень » 15 » Другий день Всеукраїнського тижня англійської мови
08:45
Другий день Всеукраїнського тижня англійської мови

13 грудня 2016 року

Другий день Всеукраїнського тижня англійської мови.

Всі учні школи мали змогу переглянути експонати виставки літературної спадщини Вільяма Шекспіра William Shakespearethe greatest of all playwrights and poets of all times”, літературу для якої підібрала бібліотекар школи Раїса Олександрівна Лячинська.

         Також у вестибюлі школи була організована виставка учнівських  стінгазет на тему: «Знайомтесь: Велика Британія. Цікаві факти».  «Great Britain. Interesting facts”.  Найкращими газетами були визначені роботи  Дакало Катерини,  учениці 11 класу,  «Знайомтесь… Англія»  та Хунузіді Каріни ,  учениці 10 класу «Ця загадкова Шотландія».

Учні 10 класу провели цікавий урок на тему «Традиційні Різдвяні страви в Англії та Україні». Урок пройшов у формі «зустрічі» однолітків цих двох країн,  які розповіли про традиції в своїх країнах, пов’язані з цим великим святом. Діти порівняли традиції і дійшли висновку, що в обох країнах є спільні цінності – родинні зв’язки,  благочинна допомога, величезне бажання жити в мирі та злагоді.

Учні 8 класу вдосконалювали навички говоріння, читання, письма та аудіювання, працюючи в парах, групах та індивідуально на уроці, тема якого була «Відомий англійський поет і драматург Вільям Шекспір». Вони мали  змогу переглянути  презентацію  «Біографія Вільяма Шекспіра», яку підготувала учениця 10 класу Плахотнюк Вікторія. Вікторина, проведена в кінці уроку,  показала, що учні дійсно дізналися багато нового про цього великого поета і драматурга  і зможуть використати ці знання на уроках світової літератури.

Весело і цікаво пройшли уроки в учнів 6-х класів. Адже вони не лище читали, писали, говорили, а й співали на  уроці англійської мови. Та й не дивно, незабаром – Різдво і Новий рік! А які ж ці свята без пісні Jingle bells”? Тож готуймося заздалегідь і насолоджуємося англійською піснею і англійською мовою!

Категорія: 2016 - рік англійської мови в Україні | Переглядів: 402 | Додав: Admin | Теги: Weekofenglish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar