111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2019 » Грудень » 3 » «Досліджуємо медіа»
10:12
«Досліджуємо медіа»

Уроки інформатики в НУШ

 

Реформування загальної середньої освіти передбачає модернізацію змісту освіти, що має ґрунтуватися на компетентнісному та особистісно орієнтованому підходах до навчання, а саме головне – орієнтуватися на здобуття учнями умінь і навичок, необхідних сучасній людині для успішної самореалізації. Досягнення цієї мети забезпечується шляхом формування ключових компетентностей, необхідних кожній сучасній людині , однією з яких є інформаційно-комунікаційна компетентність.

Новою в програмі 2-их класів є змістова лінія «Досліджуємо медіа». В інтегрованому курсі «Я досліджую світ» передбачена одна година для уроку інформатики. В загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 ім.Ватутіна створені всі умови для проведення уроків інформатики. Є два укомплектовані комп’ютерами класи. Учні 2-А класу вчаться працювати з доступними медіа - продуктами, а саме: аналізувати, інтерпретувати, критично оцінювати інформацію в медіа-текстах та використовувати її, створювати прості медіа-продукти, працювати з різними джерелами інформації.

Нині змінилися не тільки вимоги до якості освіти, а й виникла потреба впровадження у зміст освіти європейського виміру, спрямування його на інтеграцію до світових та європейських стандартів. І тому наше першочергове завдання – пошук ефективних механізмів проходження всіх етапів навчання.

 

                                                                      Ніна Клопотенко, класний керівник 2-А класу

 

Переглядів: 258 | Додав: iloran | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar