111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2017 » Грудень » 22 » День ЗСУ
15:08
День ЗСУ

Чимало є професій на світі. Кожна з них важлива і почесна, а професія військового ще й універсальна. Можна бути військовим юристом, військовим лікарем, військовим моряком, десантником, розвідником, прикордонником… Напрямки служби дещо різні, але всіх їх об’єднує одне – готовність оберігати спокій і захищати мир рідної держави. Тому я щиро вітаю усіх військових із нашим спільним святом – Днем Збройних сил України. Це також свято кожного українця, адже в нашій країні армія і народ – єдині. Попри те, що в Україні нині не вщухають бойові дії, з кожним днем професія військовослужбовця стає все більш популярною.

Сьогодні ми дійсно відчуваємо захист Збройних Сил, тому що на сході нашої країни іде неоголошена війна, так звана АТО. Вже чимало українських сімей відчули жахливі наслідки війни, втративши своїх рідних і близьких. Ми всі розуміємо біль цих втрат і глибоко співчуваємо цим родинам Пам’ятаймо всіх, живих і тих, хто вже не з нами. Солдатів і активістів майдану. Лікарів і волонтерів. Пам’ятаймо старих, пам’ятаймо молодих. Вони боролися за наше життя, щоб ми ходили до школи чи на роботу вільно, спокійно, почуваючи себе у безпеці. Не забуваймо це.

З 4 по 8 грудня 2017 року у Ватутінській ЗОШ №2 пройшли такі заходи присвячені Дню Збройних сил України:

проведенно тематичні заходи, присвячені героїчним подвигам українських воїнів, боротьбі за територіальну цілісність, незалежність України;

проведено профорієнтайційну роботу з учнями;

тематична виставка «Спорядження у якому військові захищали Батьківщину»;

проведено конкурс « Строю та пісні»;

відбулися тренінги по наданню першої домедичної допомоги на тему «серцево-легенева реанімація»;

Також 8 грудня команда ЗОШ №2 «Легіон» брала участь у військово патріотичних змаганнях міста «Я – патріот» присвячених до річниці створення ЗСУ та досягла таких результатів:

1. Конкурс «Дартс» Василенко Нікіта - І місце;

2. Згинання, розгинання рук в упорі лежачи Горбатенко Артем – ІІ місце;

3. Згинання , розгинання тулуба з вихідного положення: лежачи, коліна зігнуті Шпурко Вадим – І місце;

4. Збирання та розбирання автомата Голубєв Олександр – ІІІ місце

Вчитель Захисту Вітчизни С.О.Воронюк

 

Переглядів: 463 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar