111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2017 » Червень » 2 » День четвертий в англомовновному таборі
08:29
День четвертий в англомовновному таборі

1 червня 2017

День четвертий в літньому мовному таборі «Допитливі».

Тема дня Unknown Ukraine: Ukraine is Unique! ” «Невідома Україна: Україна унікальна країна»

Сьогодні - Міжнародний день захисту дітей, і ми говорили про історію і традиції святкування цього дня в Україні.

Використавши метод «Карусель», діти опрацювали текст і дізналися, що «Міжнародний день захисту дітей» (англ. «International Day for Protection of Children»), який святкується щорічно 1 червня, був заснований в листопаді 1949 у Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначався в 1950-му році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.

Свято встановлено в Україні «…На підтримку ініціативи Міністерства України у справах сім'ї та молоді, Всеукраїнського комітету захисту дітей, Національного фонду соціального захисту матерів і дітей "Україна — дітям" та інших громадських організацій…» відповідно до Указу Президента України від 30 травня 1998 року № 568/98.

А потім ми всі приєдналися до святкувань в центрі міста, де зібралися діти з інших шкіл та дитячих садочків. Насичена програма свята зробила цей день справді незабутнім для дітей.

Категорія: Англомовний табір "Допитливі" | Переглядів: 382 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar