111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2017 » Червень » 6 » День 5 в англомовному таборі
12:23
День 5 в англомовному таборі

       

 

- 2017

2 червня 2017

День п’ятий в літньому мовному таборі «Допитливі».

Тема дня Sport… Sport…Sport… ” «Спорт… Спорт… Спорт… »

Поглянувши на малюнок, діти відразу здогадалися, що сьогодні ми будемо говорити про спорт, а точніше - про пішохідний туризм.

На занятті “Language and Skills” учасники табору дізналися, що Hiking – це спортивний туризм, легка хода — один з найпоширеніших видів спортивного туризму, основною метою якого є подолання групою туристів маршруту по місцевості з місця відправлення до місця прибуття за вказаний проміжок часу Пішохідний туризм сприяє фізичному і інтелектуальному розвитку людини, підтримці хорошої фізичної форми за рахунок певного періоду перебування в природних умовах навколишнього середовища.

Існують різні види цього туризму, та ми вибрали 1-денний похід. Маршрут нашого пішого туризму містив в собі програму фізичної чи спортивно-оздоровчої підготовки, ознайомлення з історією і культурною спадщиною нашого регіону.

Нашим маршрутом був похід в Гризловський ліс до цілющого джерела. Як весело крокувати всім разом біля річки серед струнких берізок, кремезних кленів, нахилених над водою верболозів … А потім був довгоочікуваний привал – обідня стоянка. Після обіду відбулися веселі спортивні змагання «Ми - нащадки козаків».

Стомлені і щасливі, переповнені гордістю за красу свого рідного краю, поверталися ми додому.

Категорія: Англомовний табір "Допитливі" | Переглядів: 537 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar