111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2017 » Травень » 31 » 1 день в пришкільному таборі "Дружба"
12:52
1 день в пришкільному таборі "Дружба"

День творчості, організація роботи гуртків.

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг.
 

Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів. Головне: „…щоб сонечко світило та веселка раділа“.

 

29 травня розпочав свою роботу пришкільний табір "Дружба" до якого завітали 209 дітей. В перший творчий день діти знайомилися з вихователями, вожатими, вивчали девізи, речівки, прикрашали загони та організовували роботу своїх гуртків.

 

У таборі діти цікаво проводять свій час.Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей. На скільки цей відпочинок стане для них активним, пізнавальним, пам’ятним багато в чому залежить від нас, дорослих – організаторів програм відпочинку, які чимало зусиль прикладають, щоб діти були щасливими...

 

Категорія: Пришкільний табір "Дружба" | Переглядів: 436 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar