111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2018 » Червень » 6 » Відкриття пришкільного табору "Дружба"
12:47
Відкриття пришкільного табору "Дружба"

4 червня на базі Ватутінської ЗОШ №2 ім. М.Ф.Ватутіна розпочав свою роботу пришкільний оздоровчий табір спортивно-туристичного спрямування - "Дружба", метою діяльності якого є реалізація права кожної дитини на повноцінний відпочинок та оздоровлення, забезпечення змістовного дозвілля, задоволення інтересів і духовних запитів відповідно індивідуальних потреб. Табір налічує 9 загонів, 187 вихованців, 18 вихователів, 3 інстуктори з фізичної культури і спорту, музичного керівника, медичну сестру, педагога-організатора, та директора.

Перший день в таборі був організаційним. Вихователі та вихованці мали змогу краще познайомитися один з одним, оформити та прикрасити свої загони для подальшого відпочинку та роботи, а також приготуватися до загальношкільного відкриття табору.

5 червня відбулося урочисте відкриття табірної зміни. Всі загони на чолі з музичним керівником – Коломієць І.І., педагогом-організатором - Гончарук О.О. та вихователями підготували святковий концерт. Табірці з великим задоволенням здавали рапорти, вигукували девіз табору, співали пісні, танцювали та підтримували один одного гучними оплесками. Директор табору – Шарова Л.В. побажала всім табірцям гарного настрою та відпочинку, а також обов’язково зміцнити здоров'я, підтримувати зразковий порядок, танцювати, розважатися , співати та все з’їдати!

 

Категорія: Пришкільний табір "Дружба" | Переглядів: 379 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar