111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2017 » Листопад » 27 » Відбувся відкритий виховний захід на тему: «Україно моя, Україно, я для тебе на світі живу!»
15:46
Відбувся відкритий виховний захід на тему: «Україно моя, Україно, я для тебе на світі живу!»

23 листопада у Ватутінській загальноосвітній школі І-ІІІ ст.№2 ім М. Ф.Ватутіна в 4-В класі було проведену відкриту виховну годину на тему: «Україно моя, Україно я для тебе на світі живу!»

Основною метою класного керівника було дати зрозуміти школярам, що саме вони є майбутніми будівниками держави, і від іхньої праці та свідомості залежить благоустрій країни.

Вчителем були використані мультимедійні презентації,виставка книг про Україну,була велика кількість наочного матеріалу про наш народ та його традиції. На відкриту виховну годину було запрошено адміністрацію школи та вчителів початкових класів. Діти співали пісні,розгадували ребуси. Виховна година запам’ятається всім присутнім гостям та учням ,що ми народилися і живемо в Україні. Знати свій народ — це знати мамину пісню, що сіяла в душу дитини зернятка, котрі, зійшовши, виростали в добро, любов і ласку людини, це знати батьківську хату, стежина від якої веде у великий шлях Батьківщини, це знати бабусину вишиванку, забуту і розтоптану жорстоким часом, це знати дідусеву казку про правду і кривду.
А наостанок діти зачитали вірш В.Сосюри «Любіть Україну»

 

Класний керівник 4-В класу Дрючило Олена Олександрівна

 

Переглядів: 398 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar