111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2016 » Лютий » 25 » Відбувся відкритий урок
16:36
Відбувся відкритий урок

"Oh, London, you're great!"

З метою підвищення  інтересу до вивчення зарубіжної літератури та англійської мови та розвитку навичок виразного читання та зв’язного мовлення  24 лютого 2016 року відбувся відкритий бінарний урок для вчителів міста на тему «О, цей Лондонський туман! Секрети Бейкер стріт. Артур Конан Дойл. Життя   і творчість». Урок проводили вчителі вищої кваліфікаційної категорії Баранова Тетяна Олександрівна, вчитель зарубіжної літератури, та Глобіна Ольга Іванівна, вчитель англійської мови.

Бінарний урок – один з інноваційних методів та інтерактивних форм навчання, це креативність двох педагогів, яка переростає у творчий процес учнів та формує в останніх креативну компетентність. Метою такого уроку було показати нестандартну форму навчання при реалізації міжпредметних зв’язків.

Урок проходив у постійному діалозі з учнями. Все це сприяло покращенню якості уроку, а зміна різних форм роботи: презентації, театралізація, засідання клубу шанувальників творчості письменника, індивідуальна, колективна, групова та парна робота, дозволила активізувати діяльність учнів і залучити до роботи кожного.

Категорія: 2016 - рік англійської мови в Україні | Переглядів: 410 | Додав: Admin | Теги: урок, Конан Дойл, віідкритий, англійська мова, Зарубіжна література | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar