111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2016 » Листопад » 4 » Відбувся міський навчально-методичний семінар вчителів іноземних мов
11:27
Відбувся міський навчально-методичний семінар вчителів іноземних мов

Відбувся міський навчально-методичний семінар вчителів іноземних мов "Оновлення змісту навчання – один із стратегічних напрямків розвитку іншомовної освіти"

1 листопада 2016 року у Ватутінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 відбувся міський навчально-методичний семінар вчителів іноземних мов з проблеми «Оновлення змісту навчання – один із стратегічних напрямків розвитку іншомовної освіти».  У роботі семінару взяли участь 17 учасників (завідувач міським методичним кабінетом Жовновата Н.Я. та вчителі англійської мови міста). Підготували і провели заняття керівник МО Бондаренко Н.О. та методист Глобіна О.І.

Основною темою дискусій були наступні питання: «Компетентнісно-зорієнтований зміст навчання іноземних мов», «Професійна рефлексія вчителя», «Основні показники сформованості іншомовної комунікативної міжкультурної компетенції учнів».

Жваво і з великим інтересом пройшло практичне заняття з  теми «Інтерактивні вправи на розвиток рефлексивних умінь педагогів», під час якого вчителі працювали в парах та малих і великих групах.

Ось деякі відгуки про заняття.

«Після проведеного заняття залишилося багато позитивних емоцій. Отримав нову інформацію. Працював у групах. Сподобалось».  Андрій.

«Завжди з насолодою приходжу на засідання міського МО з іноземних мов. Робота організована так, щоб ознайомити нас з новинками у методиці,  і не лише теоретично, а й на практиці. Дякую!».  Світлана.

«Методичне об’єднання було дуже корисним для мене – молодого спеціаліста. Я почерпнула для себе багато корисної інформації. Дуже хотілося почути і побачити методичні рекомендації щодо ведення уроків та проведення тестового контролю». Ольга.

До нової  зустрічі, колеги, де обов’язково будуть враховані Ваші пропозиції.

Глобіна О.І.

 

Переглядів: 414 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar