111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2015 » Жовтень » 12 » Презентація книги В. Плахотнюк "Човен в літо"
12:40
Презентація книги В. Плахотнюк "Човен в літо"

Свято слова

12 жовтня 2015 у Ватутінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 ім.  М.Ф. Ватутіна відбулася презентація другої книги учениці 9-Б класу Плахотнюк Вікторії «Човен в літо».

Перший свій вірш дівчинка написала у 2009 році. Друкувалася у газетах «Місто робітниче», «Журавлик», «Світ молоді», у журналах «Обдарована дитина» та «Шкільний  журнал».

 

 «Човен у літо» - друга поетична збірка юної поетеси. Творчість Вікторії зростає разом із нею. Авторка натхненно доносить читачам переживання душі за долю рідного краю, трепетну любов до родини, її вірші вирізняються філософським осмисленням буття. Заспівом до збірки Вікторія взяла слова:

Хай міняться тіні…

Є присмак ожини…

Розвалюю стіни

І квітну під ними.

 Презентацію відкрив учитель української мови та літератури Кущенко С. В., який ознайомив присутніх із творчістю Вікторії, зробив аналіз поетичної збірки і передав слово юній поетесі. Авторка поділилася враженнями від написання поетичних творів та прочитала улюблені вірші із презентованої збірки. Радість народження нової збірки розділила із авторкою член Національної спілки письменників, поетеса із Звенигородки Солончук Л.М., яка розповіла про творчий процес створення збірки «Човен у літо». Читальний зал школи був заповнений шанувальниками поетичного слова. Серед присутніх були заслужений учитель України Бойко Р. М. та місцевий краєзнавець, член Національної спілки журналістів Бурій В. М., які привітали Вікторію з виходом нової збірки.  Ще довго лунали у залі вірші юної поетеси. Вікторії бажаємо легкої дороги нової збірки до читачів і нових творчих здобутків.

Переглядів: 892 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar