111
8x2N2DmyOOA1 pscBRp2QEEI2 SZwZTt7T1AE3
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.6
Головна » 2018 » Вересень » 11 » НУШ
10:48
НУШ

НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА

Дорогі педагоги, учні, батьки, з початком нового навчального року! Нехай він буде успішним для Вас та маленьких першокласників, які тиждень назад почали навчатися за новим Державним стандартом початкової освіти в новій українській школі.

 

 

 

 

 

 

 

 

Метою початкової освіти є гармонійний розвиток дитини відповідно до її вікових та індивідуальних психофізіологічних особливостей і потреб, формування загальнолюдських цінностей, підтримка життєвого оптимізму, розвиток самостійності, творчості та допитливості.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кожній дитині від природи дано бути розумною й успішною. Завдання дорослих – просто допомогти малюкові розкрити свій потенціал, навчити його самостійно пізнавати світ. Для цього дуже важливо створити середовище, в якому дитина зможе і захоче проявити свої індивідуальні здібності, буде розвиватися і навчатися у своєму ритмі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цей буде непростий рік і для сім’ї кожного першокласника. Адже на початку навчання, поки першокласник звикає до шкільних вимог, засвоює правила поведінки, опановує навчальні уміння, він особливо потребує пильної уваги, підтримки, підбадьорення, присутності й контролю близьких людей. І вперше велика увага приділяється в НУШ педагогіці партнерства. Тому і мами так наполегливо цікавляться новою програмою та навчанням з ЛЕГО. Успіхів та натхнення всім, хто причетний до Нової української школи!

 

Учитель початкових класів – Клопотенко Ніна Григорівна

Переглядів: 575 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar